Stadiu constructie

Am reușit să găsim și de această dată cea mai bună poziționare, chiar în centrul orașului. Noul proiect Edessa se afla situat pe strada Ioan Bogdan nr. 6, intr-o zonă foarte linistită,perfectă pentru un proiect rezidențial.

E plăcut să vezi cum orașul se desfășoară în jurul tău, cu acoperișurile vesele de țiglă roșie. Am căutat să păstrăm specificul arhitectural și să ne încadram în mod plăcut în acest peisaj. 

Folosind materiale de construcție inovative, am adus calitatea la un nou standard și am pus bazele unor locuințe trainice, la cele mai competitive prețuri de pe piața imobiliară centrală.

Promitem să ne păstrăm devotamentul și dedicația față de finalizarea cu succes a acestui proiect care să ofere clienților noștri prilejul de a se bucura de un nou "acasă".

10.03.2016 Primul pas pentru Edessa

 

11.04.2016 Proiectul Edessa prinde viata, talpa de fundare a fost turnata, stalpii au fost legati, urmeaza turnarea acestora si usor ne indreptam spre cota zero a constructiei

 

1.08.2016 Edessa, proiectul rezidential propus de noi, cu multa atentie si devotament se inalta, la termen, spre forma finala. Cu o vedere panoramica asupra orasului, amplasat in centrul istoric, Edessa promite un camin linistit, ferit de aglomeratie, calduraos si nu in ultimul rand construit cu materiale de calitate la cele mai inalte standarde.

 

1.09.2016 Iata ca ajungem si la ultimul nivel, in paralel se lucreaza pe mai multe fronturi: o echipa la tencuieli mecanizate, una la zidit si alta la pregatirea placii etajului trei.

 

21.11.2016 Iarna poate veni linistita, geamurile au fost montate, sapele turnate si daca ne ajuta vremea putem si colora. Intra pe ultima suta de metri!

 

15.04.2016 Iata ca am ajus si la ultimul mare capitol: Finisajele. Asa cum v-am obisnuit, lucram organizat si cu multa daruire, fiecare apartament avand finisaje personalizate cu propria proiectare 3D. Va asteptam cu drag sa vizionati ultimile apartamente disponibile din Edessa.