Proiecte realizate

 • Afrodita Residence
  Afrodita Residence

  Primul nostru proiect a fost construit în 2009 și vândut integral în același an. Pentru noi a fost o demonstrație reușită a seriozității și calității lucrărilor efectuate.

  More
 • Brama Residence
  Brama Residence

  Cel de-al doilea proiect, finalizat la doi ani de la succesul primului proiect, în 2011, a fost o dovadă că putem menține un standard ridicat pe piața dezvoltatorilor imobiliari.

  More

 

Cassandra Residence

Cel de-al treilea proiect, început în Iunie 2013, a fost finalizat și  vândut  integral în Iunie 2014. Suntem mândri să spunem că am câștigat încrederea clienților noștri și respectul colaboratorilor cu care lucrăm. 

Am rămas credincioși ideii de a respecta arhitectura orașului și am avut grijă ca și acest proiect să fie perfect integrat în peisajul urban. Aspectul de tip vilă a permis amplasarea centrală a proiectului. Avantajele acestui tip de construcție au fost apreciate de cei care au ales să locuiască în inima Brașovului.  

Demetra Corner

Cel de-al patrulea proiect Primovilla a fost finalizat cu succes. încă o dată am demonstrat că suntem demni de încrederea cu care ne învestesc clienții noștri, zi de zi. Suntem mândri de reușita proiectului și de excelenta colaborare cu specialiștii cu care lucrăm.

Demetra Corner este încă un exemplu de proiect rezidențial ce respectă arhitectura orașului, integrându-se perfect în spațiul urban al Brașovului