Finisaje interioare pe placul pretențioșilor

La PrimoVilla clienții sunt cei care vor alege, dintr-o gamă variată de produse și finisaje pe care le punem la dispoziție, materialele, culorile și finisajele care se potrivesc cel mai bine personalității, familiei și stilului lor de viață.

Finalizarea interioarelor se execută cu mare atenție de către meseriașii noștri, pentru a ne asigura că, în momentul preluării apartamentelor, clienții vor fi deplin mulțumiți și nu vor mai avea nevoie de finisări suplimentare înainte de a se muta în noua locuință.

Instalație electrică modernă

Apartamentele individuale sunt echipate modern cu tablouri electrice montate pe holul de la intrare. Prizele și întrerupătoarele marca xxx și corpurile de iluminat elengante sunt legate direct în dozele de ramificație prevazute în fiecare cameră.

Scări interioare stabile și elegante

În interiorul clădirii am prevăzut o serie de scări cu structură din beton armat și oțel beton îmbrăcate în plăci elegante din granit. Structura de susținere și placajele de calitate produse din materiale naturale sunt cele mai rezistente în timp.

Plafoane finisate și protejate

Pentru ca plafoane am optat pentru placarea cu plăci de gips carton, realizând un tavan fals neted, superior ca estetică și cu o rezistență crescută. Marca Rigips-Saint Gobain are o carte de vizită impresionantă, fiind lider pe piața în sectorul amenajărilor interioare și având o experiență îndelungată în oferirea de soluții și servicii profesioniste în domeniu. În plus, modalitatea de montare, pe o structură dublă, conferă lucrării o rezistență net superioară structurilor clasice simple.

Iată câteva avantaje ale acestui sistem - rezistență crescută la foc a clădirii, aspect neted și izolare fonică îmbunătățită.

 

Plăci ceramice potrivite

Pentru holuri, băi și bucătării am selectat o gamă de plăci ceramice de gresie și faianță care să se potrivească destinației încăperilor. Palenta de culori a fost selectată pentru creșterea confortul locuirii și crearea unei ambianțe plăcute iar textura suprafețelor este adaptată climatului din fiecare astfel de încăpere – trafic în holuri, umiditate în băi și bucătării.

Mărci?

Parchet laminat asortat

Modelul parchetului ales pentru camere este și el adaptat la celelalte finisaje. Culoarea, materialul și montarea sa de calitate se vor îmbina corect cu celelalte elemente de decor ale locuinței.

Mărci? Modele? Material?

Culori și vopseluri de calitate

Pereții și elementele metalice vizibile sunt vopsite atât manual cât și prin sistem mecanizat. Vopselurile alese sunt destinate locuințelor și respectă cerințele în vigoare privind asigurarea unui climat ambiental sănătos.