Construcție pentru viitor

Construim pe îndelete și construim durabil, valorificând la maxim îmbinarea între tradiția în construcții în zona Transilvaniei și metodele și materialele moderne care încorporează tehnologie și inovație.
Proiectele noastre au la baza structuri de rezistență solide realizate în confirmitate cu cerințele și normele de proiectare și de execuție existente în vigoare. Toate etapele de construire sunt autorizate de către autoritățile locale și periodic verificate de către I.S.C. Brașov.

Mai mult...

Pereți din cărămidă originală

POROTHERM a devenit în ultimii zece ani echivalentul denumirii de cărămidă, un etalon în domeniul construirii unor clădiri rezistente, care să asigure confort termic și fonic spațiilor interioare. Pereții ridicați cu cărămidă POROTHERM au cei mai buni indici de conductivitate termică și o protecție ridicată împotriva penetrării apei.

Mai mult...

Sisteme sigure de acoperiș

Acoperișurile din zonele în care construim trebuie să adăpostească și să protejeze viața familiilor care locuiesc aici. Am considerat că un acoperiș traditional alcătuit din țigle din beton este cel mai potrivit climei temperate și, în special, vremii din Brașov.

Mai mult...

Izolație eficientă pentru sistemul de învelitoare

Un acoperiș montat corect și complet include și un strat de izolație corespunzător. Și în acest caz, am optat pentru un strat de izolație mai gros decât standardul utilizat pe piață, tocmai pentru ca apartamentele amplasate la ultimul nivel să beneficieze din plin de șarmul și atmosfera călduroasă a mansardelor.

Mai mult...

Izolația exterioară suplimentară

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, ne lăudăm cu un punct forte – montăm un strat de polistiren extrudat gros de 15 cm, cu 5 cm mai mult decât standardul utilizat pe piață, un material de izolație premium, cu un coeficient termic de 80%. La exterior pereții sunt finisați cu tencuială decorativă marca Baumit.

Mai mult...

Finisaje interioare pe placul pretențioșilor

La PrimoVilla clienții sunt cei care vor alege, dintr-o gamă variată de produse și finisaje pe care le punem la dispoziție, materialele, culorile și finisajele care se potrivesc cel mai bine personalității, familiei și stilului lor de viață.

Mai mult...

Parcare individuală supravegheată video

Fiecare posesor de autovehicul poate beneficia de un loc de parcare în curtea interioară supravegheat video printr-un sistem accesibil de oriunde, din casă sau în deplasare, de pe telefonul mobil sau laptop. Accesul înspre curte și locurile de parcare se face tot printr-un sistem modern automatizat, accentuând confortul locatarilor atunci când vine vorba de logistică.

Mai mult...

Securitate și siguranță în spațiile exterioare

Preocuparea noastră pentru calitate nu se limitează la etapele de construire sau strict la materialele de construcții. Ne interesează să le asigurăm clienților noștri confort pe termen lung, oferindu-le facilități posibile astăzi prin intermediul tehnologiilor moderne. Curtea interioară, locurile de parcare, poarta de acces și spațiul de joacă pentru copii sunt supravegheate video și pot fi monitorizate oricând de către locatari. 

Mai mult... 

Centrale termice individuale economice și valoroase

Fiecare apartament este dotat cu o central termică Immergas, o marcă care răspunde exigențelor moderne de locuit și care satisface utilizatorii prin raportul excelent calitate/preț.

Mai mult... 

Pereți interiori izolați termic și fonic

Ne place să gândim calitatea în cele mai mici detalii anticipând nevoia de confort a clienților noștri. Pentru interioare am gândit o suplimentare a proprietăților fonice și termice a pereților, tavanelor și pardoselor.

Mai mult...

Ferestre cu tâmplărie premium și 6 camere de izolare

Sistemele GEALAN sunt un etalon al calității și inovației în materie de tâmplărie pentru ferestre și uși. Experiența îndelungată pe piață și accesul la cele mai moderne soluții ne-au convins să selectăm gama de top a sistemului Gealan pentru proiectele PrimoVilla. 

Mai mult...